ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έδρα της Α’ Πειραιά αποφάσισε να κρατήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας. Κατόπιν τούτου εκτός βρίσκεται ο Θοδωρής Δρίτσας.
Ο κ. Δρίτσας συγκαταλέγεται στην παλαιά φρουρά στελεχών και ανήκει στην Ομπρέλα, την τάση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Προ μηνών υπήρχε η συζήτηση από πλευράς του να μη συμμετέχει καν στη νέα εκλογική μάχη αλλά τελικά είχε δώσει το “παρών” στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Διαβάστε επίσης
ΠΑΣΟΚ: Την έδρα στην Α Θεσσαλονίκης κρατά ο Ν. Ανδρουλάκης – Εκτός Βουλής ο Καστανίδης
Μητσοτάκης: Χαλαρή βόλτα στο Μοσχάτο το απόγευμα της Παρασκευής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Τσουκαλάς και ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το ποια παζάρια μπορεί να τους εξασφαλίσουν κάποιο δήμαρχο παραπάνω
- Φον ντερ Λάιεν: Xαιρετίζει τη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου – «Ένα καθοριστικό βήμα»
- Χανιά: Συνελήφθη 45χρονη Ουκρανή για εμπρησμό από πρόθεση
- Ποια είναι η δικηγορική εταιρεία με… AI αντί για δικηγόρους που κέρδισε την πρώτη της δίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.