Menu
0.08%
Τζίρος: 379.88 εκατ.

Τι ψάχνει η οικογένεια Σαράντη σε Ισπανία και Πολωνία

Life & Style

Μαύρο Ρόδο: Πώς αντιδρά ο Πέτρος στη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο;

Comments

Η αλήθεια βγαίνει στο φως απόψε στο Μαύρο Ρόδο.

Αποκαλύψεις και συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται απόψε στις 22:50 στο MEGA.

1

Στο επεισόδιο 111, η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανόλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πώς θα πουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει πληροφορίες.

Ο Θέμης εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η Θάλεια είναι αστυνομικός και «άνθρωπος» του Βίκου στο μαγαζί. Απαιτεί από εκείνη να του πει τα πάντα για τις προθέσεις του Βίκου.

Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν του ανακοινώσει η Τασούλα την πρόθεση της να τον ακολουθήσει μακριά από το χωριό; Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος στη σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο; Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα
Νέα εποχή για το Release Athens – Μετακομίζει και επίσημα στο Markopoulo Complex
Ιωάννα Τούνη: Γιατί κλείνει η croissanterie που μόλις άνοιξε στο Παρίσι
Κάθριν Εμπειρίκου: Δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι έχασα τη συναυλία της Βίσση στο ΟΑΚΑ
Λιγότερος χρόνος στο σιδέρωμα: Οι συσκευές που αλλάζουν τη δουλειά του σπιτιού
Σοφία Καρβέλα για Άννα Βίσση: Το να μοιράζομαι εσένα και το θεόσταλτο χάρισμά σου ήταν μια δυσκολία που χρειάστηκε να αντέξω για χρόνια
Άννα Βίσση: Η αγκαλιά στη Δήμητρα Κούστα μετά το τέλος της συναυλίας (video)
Μαρία Μαζωνάκη για Γιώργο: «Ένας άνθρωπος δε φεύγει όσο υπάρχουν καρδιές να τον θυμούνται»
Η Δήμητρα Κούστα στο ΟΑΚΑ, το «ευχαριστώ» της Βίσση, η D&A και το Αθηνών Αρένα
Σάρωσε η Μαντόνα στα βραβεία του MTV (video)