ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σχεδόν 100 χιλιάδες σταυρούς, τους περισσότερους από κάθε βουλευτή της ΝΔ πανελλαδικώς (πλην Μητσοτάκη) μεταφράστηκαν από τους πολίτες η αύξηση της ελληνικής επικράτειας δια της επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο, τα πάνω από 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα που διήνυσε αεροπορικώς ο κ. Νίκος Δένδιας, επισκεπτόμενος 80 χώρες-18 εκ των οποίων είδαν για πρώτη φορά υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας- οι πάνω από 360 Συμφωνίες που υπέγραψε -3 εκ των οποίων στρατηγικού χαρακτήρα με ΗΠΑ, Αίγυπτο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- κυρίως όμως η στάση του απέναντι στην τουρκική απειλή, αλλά και η κοινοβουλευτική παρουσία του, στην οποία ανέδειξε την ανάγκη για εθνική ομοψυχία και ομόνοια των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων επί των βασικών αξόνων της στρατηγικής πορείας της χώρας.
Ο 64χρονος νομικός, γεννημένος στην Κέρκυρα, με καταγωγή από τους Παξούς- όπου βρίσκεται ο «προσωπικός φορτιστής» του, το σπίτι του, εκεί όπου ανοίγεται στο πέλαγος με το ιστιοπλοϊκό του τα μικρά σε διάρκεια καλοκαίρια της πολιτικής του ενηλικίωσης- και το Βουνό της Χειμάρρας, ο πολιτικός που αγαπά το μπλε χρώμα και το … σοφρίτο, τη τζαζ και την Ella Fitzgerald, αλλά και τον Φραντς Σούμπερτ, τον Robert De Niro, το «Blade Runner» του Ridley Scott, τον «Dead Man» Jim Jarmusch,αλλά και το «Όσα παίρνει ο άνεμος», δηλώνει fun της Λίβερπουλ-όλοι θυμούνται ότι πήγε να εμβολιαστεί κατά του covid19 με το μπλουζάκι της βρετανικής ομάδας.
Φανατικός «βάζελος», με «παράσημο» την φυσική παρουσία στο Άμστερνταμ τον Απρίλιο του 1996, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε εκτός έδρας τον Αγιαξ με 0-1, δήλωσε τα φιλοπαναθηναϊκά του συναισθήματα σε βαθμό παρεξηγήσεως, φορώντας μάσκα κατά της μετάδοσης του covid με…το τριφύλλι, ακόμα και σε επίσημες εκδηλώσεις. Αν και πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση, όσο κι αν ακουστεί παράξενο, μάλλον κρύβονταν συγκεκριμένη στόχευση υπέρ των συμφερόντων της χώρας, μιας και η…απεύθυνση γίνονταν προς την επίσης ποδοσφαιρόφιλη ισπανίδα ΥΠΕΞ.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
- Eλλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ για Μ. Ανατολή: Πραγματικός ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής αντιπαράθεσης
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή – Νεκρός ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ, επίσημη επιβεβαίωση και από το Ιράν – Νέες επιθέσεις κατά των αραβικών κρατών από την Τεχεράνη (upd)
- Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Νόημα της παράδοσης στο εγχείρημα Nóema
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.