ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τελικό Exit Poll: Νέα Δημοκρατία 27%-31,9%, ΣΥΡΙΖΑ 13,8%-17,2%, ΠΑΣΟΚ 11,5%-14,5%, ΚΚΕ 8,4%-10,8%, Ελληνική Λύση 8,4%- 10,8%
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος κληθείς, κατά την προσέλευσή του στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, να σχολιάσει τα αποτελέσματα των exit polls έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα exit polls δείχνουν μία σαφή τάση, μία ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και θα περιμένουμε φυσικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει τη δική του δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων».
Ακολούθως δεχόμενος πιέσεις για περαιτέρω σχόλια τόνισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει. «Αποτελούν ενδείξεις τα exit polls θυμίζω. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».
Διαβάστε επίσης:
Exit Poll: Πρωτιά της ΝΔ με 36 έως 40% – Στο 25 έως 29% ο ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της διαδικασίας – Ζωντανή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.