ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ήπιες απώλειες έκλεισαν σήμερα, Τετάρτη, οι ευρωαγορές για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 463,64 μονάδες με απώλειες -0,38%. Από τις μετοχές του δείκτη με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι Evotec SE (12,87%) και Alcon Inc. (7,71%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι Polymetal International PLC (-24,64%) και Swedish Orphan Biovitrum AB (-14,50%).
Ο βρετανικός δείκτης FTSE 100 έκλεισε στις 7.741,33 μονάδες με απώλειες 0,29%.
Ο γερμανικός δείκτης DAX έκλεισε στις 15.896,23 μονάδες με απώλειες 0,37%.
Ο γαλλικός δείκτη CAC 40 έκλεισε στις 7.361,20 μονάδες με ήπιες απώλειες 0,49%.
Ο ισπανικός δείκτης FTSE MIB έκλεισε στις 27.264,77 μονάδες με απώλειες 0,43%.
Τέλος, ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 9.167,70 μονάδες με απώλειες 0,17%.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Ποιες εκλογές; Νέα υψηλά για ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Coca Cola, Jumbo, come back και για Eurobank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Bank: Εξαγοράζει ποσοστού από 67% έως 80,84% της Euroxx
- Coca-Cola 3E: Ολοκληρώνεται το έργο για την προστασία του νερού στην περιοχή του Αιγίου
- Πιερρακάκης στο Euronext: «Η Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων θα δημιουργήσει περισσότερες ποιοτικές θέσεις εργασίας»
- Amazon: Γιατί «γκαζώνει» στην παράδοση αποστολών – Δέματα παραλαμβάνονται ακόμη και εντός 1 ώρας στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.