ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 13:30, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά θα πραγματοποιηθεί «Γεύμα Εργασίας» με τίτλο συζήτησης που θα αφορά τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές και τις προκλήσεις της νέας Κυβέρνησης.
Επίτιμοι καλεσμένοι ομιλητές θα είναι ο κύριος Παναγιώτης Πικραμμένος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, και Υπουργός Εξωτερικών και π. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά: Θετική γνωμοδότηση για αύξηση του επιτρεπόμενου ύψους στο Γήπεδο Καραϊσκάκης
- Πυροσβεστική: 41 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 118 πυροσβέστες και 16 εναέρια μέσα στην φωτιά στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
- Dotsoft: Στο 8,49% το ποσοστό του Αθανάσιου Κουλουτμπάνη
- Κατάρ: Η έκρηξη στο Ρας Λαφάν δεν θα επηρεάσει τις εξαγωγές LNG
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.