ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στο 10,9% η ανεργία τον Μάρτιο από 17,5% το καλοκαίρι του 2019» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και διερωτάται «πόσες μονάδες παρακάτω πρέπει να πέσει, για να παραδεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η εργασιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική;».
«Δεν έτυχε, πέτυχε! Και, για να συνεχιστεί αυτή η τάση, πρέπει να εκλεγεί μία σοβαρή και αποτελεσματική κυβέρνηση. Τίποτα δεν θα γίνει αυτόματα!» τονίζει ο κ. Χατζηδάκης.
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι πληρωμές για το επίδομα 1.000 ευρώ σε ανέργους
ΚΕΠΑ Αττικής: Υπεγράφη η σύμβαση για μεταστέγαση σε εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Σγουρός: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Α΄ Αθηνών
- Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργαντά: Τον αναφέρει ως «βαθύ λαρύγγι» της αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τάσος Χατζηβασιλείου: Οποιαδήποτε αμυντική προμήθεια της Τουρκίας από τις ΗΠΑ περνά από το Κογκρέσο
- Κρεμλίνο: Οι ΗΠΑ κατανοούν ότι δεν μπορούν να μεσολαβήσουν στην Ουκρανία υποστηρίζοντας τη μία πλευρά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.