Νέο συναρπαστικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Μαύρο Ρόδο.
Στο επεισόδιο 102, ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκείνη κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στη μοναστική της ζωή. O Θέμης αποφασίζει να συναντήσει τον Μπάμπη, τον άνθρωπο που οι πληροφορίες λένε, ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής, για να πάρει εκδίκηση.
Ο Μπάμπης όμως καταφέρνει να διαφύγει, μάταια όμως, γιατί ύστερα από λίγο βρίσκεται νεκρός. O Σαράντος ανακαλύπτει ότι ο ανώνυμος αποστολέας των πληροφοριών που λαμβάνει για τα δάνεια του πατέρα του, είναι η Πολυξένη.
O Βίκος είναι σίγουρος πως έχει καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον Καστρινό. Η Κύρα όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα.
H Αλεξία αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ, αυτό που θα αντικρίσει όμως φτάνοντας στο κελί της, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρυστιανού: «Θα αντέξουμε κάθε επίθεση, από όπου κι αν προέρχεται»
- Helleniq Energy: Στα 7 δισ. ευρώ οι πωλήσεις στο εξάμηνο, στα 393 εκ. ευρώ τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Θα δώσει μέρισμα 42,8 εκατ. δολαρίων στις 12 Αυγούστου
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Κέρδη 180,7 εκατομμύρια δολάρια στο εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.