ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δύο συλλήψεις και 51 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, καθώς και σε ελέγχους σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ένα άτομο συνελήφθη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση και άλλο ένα για κατοχή όπλων. Ελέγχθηκαν συνολικά 301 άτομα και 95 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις του ΚΟΚ και ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα.
Παράλληλα, έλεγχοι διενεργήθηκαν σε συνολικά 18 επιχειρήσεις συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης, διαχείρισης και επεξεργασίας μεταλλικών αντικειμένων.
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη κατά του πρώην προέδρου του ΟΣΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας