ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και νέες κινήσεις έτοιμάζεται να κάνει η ΔΕΗ Ανανεώσιμες στα Βαλκάνια και ειδικότερα στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τα Δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με όσα είπε πριν από λίγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαύρος.
Όπως είπε είναι στόχος η δημιουργία ενός cluster στα Βαλκάνια, όπου η εταιρεία είναι ήδη αφού εισάγει ρεύμα από εκεί απλά πλέον επίσης θα παράγει.
Η παρουσία στα Βαλκάνια αποτελεί φυσική αντιστάθμιση για την εταιρεία, τόνισε ο κ. Μαύρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η επέκταση στα Βαλκάνια είναι μια στρατηγική επιλογή.
Ο κ. Μαύρος τόνισε επίσης την ανάγκη να προχωρήσουν οι επενδύσεις για την αύξηση στη χωρητικότητα δικτύων και στην αποθήκευση ενέργειας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις ανακούφισης για την ενεργειακή ακρίβεια – mononewsTV
- LVMH, Kering και Richemont επεκτείνονται στην Ευρώπη παρά την κάμψη – +13% τα νέα καταστήματα
- Ομόλογα: Ράλι των αποδόσεων διεθνώς – Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει σενάρια αυξήσεων επιτοκίων
- Η ναυτιλία της Ιταλίας θρηνεί: Πέθανε ο ιταλός εφοπλιστής Σαλβατόρε Λάουρο σε ηλικία 75 ετών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.