Menu
-1.73%
Τζίρος: 79.95 εκατ.

Κώστας Αντάρας: Ποιος είναι ο Mr Pizza Fan που συνελήφθη για φοροδιαφυγή 25 εκατ. ευρώ

Media

ACTION 24: To Κύπελλο Γαλλίας φτάνει στην κορύφωσή του, το Σάββατο 29/4 στις 22:00

ACTION 24
Comments

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας έρχεται αποκλειστικά στο ACTION 24, το Σάββατο 29 Απριλίου, στις 22:00 το βράδυ.

Ναντ και Τουλούζ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο και μία χρυσή θέση στα βιβλία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

1

Το σκηνικό θα είναι γνώριμο. Το επιβλητικό Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού.

Η Ναντ, κάτοχος του θεσμού, στοχεύει στην επανάληψη του περυσινού της θριάμβου. Τότε είχε επικρατήσει με 1-0 της Νις με γκολ του αρχηγού της Λουντοβίκ Μπλας. Του ίδιου ανθρώπου, δηλαδή, που την έστειλε στον τελικό μιας και ο 25χρονος μέσος πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης με τη Λιόν στα ημιτελικά στέλνοντας τα «Καναρίνια» στον τελικό.

Από την άλλη η φιλόδοξη Τουλούζ του Χάρη Τσιγγάρα επιθυμεί διακαώς το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στους Τεφεσέ από τον ΠΑΟΚ, έχει ήδη γνωρίσει το συναίσθημα του να κατακτάς το εγχώριο Κύπελλο μιας και μετράει δύο Κούπες με τους Θεσσαλονικείς. Η εμπειρία αυτή, δεν υπάρχει σε αφθονία στα αποδυτήρια της Τουλούζ, γεγονός που κάνει τον Τσιγγάρα σημαντικό για τον προπονητή του.

Νάντ εναντίον Τουλούζ, λοιπόν, στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας το Σάββατο 29 Απριλίου, ΖΩΝΤΑΝΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις 22:00 το βράδυ.

Σαράντα λεπτά πριν την σέντρα, μη χάσετε, και την αφιερωματική εκπομπή για το μεγάλο ματς, «Ο δρόμος για τον τελικό».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και μέσω του καναλιού το ACTION 24 στο YouTube:

Όλα αυτά μόνο στο ACTION 24!

Διαβάστε επίσης:

ΟΠΑΠ Game Time με τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Champions League: Ο τηλεοπτικός πόλεμος έως 150 εκατ. ευρώ με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού, Αλαφούζο και ξένους κολοσσούς
Κριστιάν Αμανπούρ: Τέλος εποχής για τη θρυλική δημοσιογράφο – Αποχωρώ από το CNN, τον σύντροφό μου για 43 χρόνια
Ευλαμπία Ρέβη – Γιώργος Κουρδής: Η «καφκική ιστορία» του ΣΚΑΪ, η δικαστική ήττα και η δεύτερη πράξη στο Εφετείο
Οι αλλαγές κορυφής σε ΕΡΤ-Wide Media, που θα πάει ο Κανάκης, στην ΑΑΔΕ τα τέλη της ΕΡΤ, νέα εξαγορά Κυριακού και η μεγάλη μάχη για το Champions League
ΣτΕ: Νόμιμα οι κυρώσεις του ΕΣΡ και για ιστοτόπους σταθμών που μεταδίδουν σχόλια που υποκινούν έμφυλη βία – Επικυρώθηκε πρόστιμο για το Big Brother
Τον Άρη Παναγιωτίδη θα προτείνει ο Παύλος Μαρινάκης ως προσωρινό Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ
Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το For You – Δείτε το trailer
The A40s Forum on Gendered Ageism: «Ηλικία (Α)κατάλληλη για Γυναίκες» – Έμφυλος ηλικιακός ρατσισμός στην εργασία, τα media και τη δημόσια ζωή
Η μεγάλη ανατροπή στα τηλεοπτικά δικαιώματα: Το Netflix θα μεταδώσει το Μουντιάλ του 2030
Δικαστικό πλήγμα στον ΣΚΑΪ από τη δικαίωση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή