ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα υποχώρηση σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη, στις τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, με τις τιμές να κυμαίνονται κάτω από τα 2.000 δολάρια ανά ουγγιά.
Ο χρυσός Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 0,4% στα 1.996 δολάρια ανά ουγγιά.
Το ασήμι Μαΐου έκλεισε με απώλειες λιγότερο από 0,1% στα 24,88 δολάρια ανά ουγγιά.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 1,9% στα 1.508,40 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ η πλατίνα έκλεισε με άνοδο 0,7% στα 1.106 δολάρια ανά ουγγιά.
Ο χαλκός Ιουλίου έκλεισε με απώλειες 0,1% στα 3,86 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
Τρίτη ημέρα απωλειών για τις ευρωαγορές – Στο -0,83% ο Stoxx 600
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.