ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εάν η Ουκρανία ηττηθεί στον πόλεμό της με τη Ρωσία, η Κίνα μπορεί να αποφασίσει να εισβάλει στην Ταϊβάν λίγο αργότερα, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός πρωθυπουργός.
“Εάν, ο μη γένοιτο, η Ουκρανία πέσει, εάν η Ουκρανία κατακτηθεί, την επόμενη ημέρα η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν”, δήλωσε οΜατέους Μοραβιέτσκι κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο κέντρο αναλύσεων Atlantic Council στην Ουάσινγκτον.
“Βλέπω πολλή συσχέτιση, πολλή αλληλεπίδραση μεταξύ της κατάστασης στην Ουκρανία και της κατάστασης στην Ταϊβάν”, τόνισε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδας, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκο στην Ίο κι ένα στη Χαλκιδική μέχρι το πρωί και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
- Chanel: Μας περνά για ηλίθιες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.