ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να έδωσαν τέλος στον γάμο τους, ωστόσο, εξακολουθούν να συνεργάζονται επαγγελματικά στο θέατρο.
Το πρώην ζευγάρι εθεάθη, μάλιστα, να αποχωρεί μαζί από το θέατρο, όπου πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Photograph 51».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, όπου προβλήθηκε το βίντεο με το ζευγάρι σχολίασε για τον χωρισμό: «Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη. Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρο και αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν».
Βέβαια, τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη δεν έκαναν καμία δήλωση στην κάμερα, ενώ προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.
Όλα δείχνουν ότι χώρισαν φιλικά και είναι καλά ο ένας με τον άλλον.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης