ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης του γερμανικού ομίλου Funke ότι η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα αρχίσει τις προσεχείς εβδομάδες.
Ο Μπλίνκεν προσέθεσε επίσης ότι όσο συνεχίζεται η ρωσική επιθετικότητα οι χώρες της Δύσης “θα διατηρήσουν τις άνευ προηγουμένου πιέσεις μέσω των κυρώσεων και του ελέγχου των εξαγωγών”.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι η Ουκρανία είναι αυτή που θα αποφασίσει για την επιστροφή της Κριμαίας . “Η Ουκρανία είναι δημοκρατία. Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Ζελένσκι φέρει την ευθύνη για την ηγεσία της χώρας, αλλά πρέπει να εισακούσει την βούληση των Ουκρανών”, δήλωσε ο Μπλίνκεν, όπως αναφέρουν τα μέσα του ομίλου Funke.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Η χώρα χρειάζεται μια περίοδο επούλωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lukoil: To deal 20 δισ. που ενώνει Τραμπ και Πούτιν με φόντο την Ουκρανία
- Θέρμανση: Τα επόμενα βήματα για επιδοτήσεις και εκπτώσεις στα καύσιμα
- Κεφαλογιάννης από Μυλοπόταμο: «Εκτεταμένες ζημιές λόγω της κακοκαιρίας – Απαιτούνται ταχύτητα και άμεσες παρεμβάσεις»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 5 έως 9 Οκτωβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.