Την αποχώρηση της Διευθύντριας Προγράμματος, Χρύσας Μασούρου από το OPEN ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Το OPEN ανακοινώνει ότι, μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας, η Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου αποχωρεί από την εταιρία.
Κατά τη διάρκεια της θητείας της η κα Μασούρου συνέβαλε σημαντικά στην αναδιαμόρφωση και επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού προγράμματος καθώς και στην αναβάθμιση της εικόνας του καναλιού.
Η Διοίκηση του OPEN την ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά της και της εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Βουτιά στα 58 δολάρια το WTI σε χαμηλά 4 ετών λόγω Σαουδικής Αραβίας και Αμερικανικού ΑΕΠ
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει δική του πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής
- e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται έως τις 2 Μαΐου η προθεσμία καταβολής δόσεων ρύθμισης και τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών
- Βασιλιάς Κάρολος: «Οι πιο σκοτεινές στιγμές της ασθένειας μπορεί να φωτιστούν από τη μεγαλύτερη συμπόνια»
