ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Βρούτσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή και επισημαίνει στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύθνος με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της με τον Πειραιά.
Αναλυτικότερα, ο Γιάννης Βρούτσης, ανέδειξε και υπενθύμισε την επιστολή του δημάρχου Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη, με την οποία εκφράζει την αγωνία των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού, από την ανεπαρκή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κύθνου με το λιμάνι του Πειραιά.
Ο Γιάννης Βρούτσης, τονίζει στην αναφορά του:
«Ο δήμαρχος της Κύθνου, ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο, τη βελτίωση των δρομολογίων των συμβατικών πλοίων, τουλάχιστον για την τουριστική περίοδο, τη δρομολόγηση στην Κύθνο των δύο νέων πλοίων που εισήλθαν φέτος στις Δυτικές Κυκλάδες, καθώς και την άμεση ανακοίνωση των δρομολογίων του μοναδικού πλοίου που εξυπηρετεί το νησί για τη νέα θερινή περίοδο 2023. Αίτημα δίκαιο και εύλογο, καθώς η κατάσταση που δημιουργείται αναμφίβολα δεν βοηθά στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού, ενώ παράλληλα αποδυναμώνει την τουριστική δυναμική που έχει δημιουργηθεί από τα προηγούμενα έτη».
Διαβάστε επίσης:
Η Παναγία Σκιαδενή θα εκτελεί τα δρομολόγια της επιδοτούμενης γραμμής Κάλυμνος – Σάμος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.