ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, όπως έγινε γνωστό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να του ευχηθεί να ξεπεράσει το γρηγορότερο δυνατό την περιπέτεια της υγείας του, που τον υποχρέωσε να εισαχθεί και πάλι χθες στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Στη συνέχεια, ο ίδιος ο «Καβαλιέρε» τηλεφώνησε στη Μελόνι και στον γραμματέα της Λέγκα και υπουργό Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο.
Ο Σαλβίνι, λίγο αργότερα, υπογράμμισε ότι «ήταν το ωραιότερο τηλεφώνημα που θα μπορούσε να λάβει». «Περιμένουμε να γυρίσεις σύντομα κοντά μας», είπε στον Μπερλουσκόνι ο αρχηγός της Λέγκα.
Διαβάστε επίσης
Πριγκόζιν: Κατάληψη του Μπαχμούτ σε 3-4 εβδομάδες προβλέπει ο ιδρυτής της Wagner
ΟΗΕ, ΗΠΑ, Κίνα και Γαλλία καταδίκασαν την εκτόξευση ρουκετών κατά του Ισραήλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H&M: Χαμηλότερα των προσδοκιών τα κέρδη – Πιέσεις από Zara και Shein
- Προϋπολογισμός: Υπέρβαση δημοσιονομικών στόχων – Αυξημένα κατά 2,5 δισ. ευρώ τα έσοδα στο πεντάμηνο του 2026
- Ανοίγουν τα επαγγελματικά ταμεία για όλους – Οι μεγάλες αλλαγές σε φορολογία, κίνητρα και «δεύτερη σύνταξη»
- Αλεξάνδρα Νίκα: Η φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, Βασίλη και Μιράντα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.