ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες έκλεισαν σήμερα, Παρασκευή, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, αλλά με άνοδο σε επίπεδο μήνα.
Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου έκλεισε σήμερα με απώλειες 0,6% στα 1.986,20 δολάρια ανά ουγγιά, με το πιο ενεργό του συμβόλαιο να κλείνει με άνοδο 8,1% σε επίπεδο μήνα.
Το ασήμι παράδοσης Μαΐου έκλεισε με άνοδο 0,7% στα 24,156 δολάρια ανά ουγγιά και με άνοδο 15% σε επίπεδο μήνα.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 0,3% στα 1.468 δολάρια ανά ουγγιά, αλλά σε επίπεδο τριμήνου σημείωσε απώλειες μεγαλύτερες του 18%.
Η πλατίνα παράδοσης Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 0,6% στα 1.003,10 δολάρια ανά ουγγιά, αλλά με απώλειες 7,4% σε επίπεδο τριμήνου.
Τέλος, ο χαλκός παράδοσης Μαΐου έκλεισε με άνοδο στα 4,0945 δολάρια ανά λίβρα, με κέρδη σχεδόν 7,5% σε επίπεδο τριμήνου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα