ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες έκλεισαν σήμερα, Παρασκευή, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, αλλά με άνοδο σε επίπεδο μήνα.
Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου έκλεισε σήμερα με απώλειες 0,6% στα 1.986,20 δολάρια ανά ουγγιά, με το πιο ενεργό του συμβόλαιο να κλείνει με άνοδο 8,1% σε επίπεδο μήνα.
Το ασήμι παράδοσης Μαΐου έκλεισε με άνοδο 0,7% στα 24,156 δολάρια ανά ουγγιά και με άνοδο 15% σε επίπεδο μήνα.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 0,3% στα 1.468 δολάρια ανά ουγγιά, αλλά σε επίπεδο τριμήνου σημείωσε απώλειες μεγαλύτερες του 18%.
Η πλατίνα παράδοσης Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 0,6% στα 1.003,10 δολάρια ανά ουγγιά, αλλά με απώλειες 7,4% σε επίπεδο τριμήνου.
Τέλος, ο χαλκός παράδοσης Μαΐου έκλεισε με άνοδο στα 4,0945 δολάρια ανά λίβρα, με κέρδη σχεδόν 7,5% σε επίπεδο τριμήνου.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο κατηγορεί την Αρμενία ότι παρέχει μία πλατφόρμα στον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι “για αντι-ρωσικά σχόλια”
- Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης ενημέρωσε τον αρχηγό της κοινής στρατιωτικής διοίκησης για τα «νέα κατευθυντήρια μέτρα» διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων
- Ν. Ανδρουλάκης: «Στις επόμενες εθνικές εκλογές η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία»
- Αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο – Καραμπόλα 3 ΙΧ στην Αττική Οδό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.