ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά δύο εβδομάδες παρατείνεται η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς προς τη Marfin Investment Group, δηλαδή έως τις 21 Απριλίου 2023.
Ειδικότερα, η εταιρία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ο «Προτείνων») ανακοινώνει ότι η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση») για την απόκτηση του συνόλου των κοινών, ονομαστικών μετοχών εκδόσεως της ανωνύμου εταιρίας με την επωνυμία «MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», η οποία ξεκίνησε την 24η Φεβρουαρίου 2023 και επρόκειτο να εκπνεύσει την 7η Απριλίου 2023, παρατείνεται κατά δύο (2) εβδομάδες και μέχρι και την 21η Απριλίου 2023.
Η παράταση εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη συνεδρίασή του της 30 Μαρτίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Τράπεζα Πειραιώς: Ξεπέρασε το 60% το ποσοστό της στη MIG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επανυπολογισμός σύνταξης ανά πενταετία για εργαζόμενους συνταξιούχους
- Ιράν: Τεράστια πυρκαγιά με μαύρους καπνούς στην Τεχεράνη – Σε επιφυλακή οι αρχές μετά τις απειλές Τραμπ
- Γεωργιάδης: «Θα κάνω μήνυση στην Κωνσταντοπούλου για όσα είπε για τη Βιολάντα» – Τι απάντησε για το «κότα» (Βίντεο)
- F1: Ένας ακόμη πρωταθλητής στην Aston Μartin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.