ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεδριάζει σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας θα συνεδριάζει στις 10:00 το πρωί και πρόκειται για τακτική συνεδρίαση.
Στη συνέχεια, στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα λάβει μέρος μέσω τηλεδιάσκεψης στη δεύτερη σύνοδο κορυφής της «Διάσκεψης για τη Δημοκρατία», κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.
Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου: Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος και πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει φοιτητή να καίγεται ολόκληρος από μολότοφ και να τρέχει να σωθεί
- Multon: Στα 245 δισ. ρούβλια η αξία της πρώην εταιρείας εμφιάλωσης της Coca-Cola στη Ρωσία
- Kαλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Εντός του Σαβββατοκύριακου εκδίδεται η NAVTEX για την πόντιση με άμεση ισχύ
- Βουτιά για Tesla και SpaceX μετά τη νίκη των Δημοκρατικών – Πάνω από 430 δισ. δολάρια οι απώλειες σε χρηματιστηριακή αξία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.