ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι ακόμα μακριά από το να εκπληρώσουν τους στόχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την κλιματική αλλαγή και έχουν μέχρι το τέλος του 2024 να κλείσουν το “μεγάλο κενό” μεταξύ των απαιτήσεων των εποπτικών αρχών και των τρεχουσών πρακτικών των ιδρυμάτων, όπως δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας Frank Elderson.
“Περιμένουμε όλες οι τράπεζες υπό την εποπτεία μας να έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις προσδοκίες μας μέχρι το τέλος του 2024, το αργότερο”, ανέφερε ο Elderson σε ομιλία του, όπως μεταδίδει το Reuters.
“Μετά το 2024, η κατάσταση να προσδιορίζονται οι κίνδυνοι αυτοί [κλιματικοί και περιβαλλοντικοί] ως σημαντικοί, αλλά να μην αντιμετωπίζονται, δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή”, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καταπέλτης ο Ανδρουλάκης για τον Χάρη Δούκα: Όποιο κορυφαίο στέλεχος βγει και προτείνει να γίνουμε συνιστώσα, την επόμενη θα βρεθεί εκτός παράταξης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΑΔΜΗΕ, Lamda, Πειραιώς
- Καθημερινό Unboxing εμπειριών και προσφορών* από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Παγκόσμιο
- Αμπάς Αραγτσί: Ο στρατός του Ιράν «δεν θα αφήσει καμιά επίθεση ή απειλή αναπάντητη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.