ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής προειδοποίησε ότι ο τραπεζικός τομέας παραμένει εξαιρετικά ευάλωτος ακόμα και μετά τα μέτρα για τον περιορισμό του αντίκτυπου της κατάρρευσης των SVB και Credit Suisse.
«Τα ρίσκα στο χρηματοοικονομικό σύστημα παραμένουν πολύ υψηλά» τόνισε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt ο πρόεδρος της EBA, Χοσέ Μανουέλ Κάμπα.
Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Kάμπα πρόσθεσε ότι οι αυξήσεις επιτοκίων συνεχίζουν να ασκούν πιέσεις στις χρηματοοικονομικές αγορές και ότι η εποπτική αρχή παρακολουθεί προσεκτικά τις μη πραγματοποιηθείσες ζημίες στους ισολογισμούς των τραπεζών.
Διαβάστε επίσης
Ο Αλέξανδρος Εξάρχου, τα 64 εκατ. ευρώ και η δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πυλώνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζει νέες επιθέσεις με βαλλιστικούς πυραύλους
- Στέργιος Αλεξιάδης: Έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος καθηγητής Εγκληματολογίας του ΑΠΘ
- ExxonMobil και Chevron ακυρώνουν τη συμμετοχή τους σε πετρελαϊκό συνέδριο στο Άμπου Ντάμπι
- Γαλλία: 70.000 αστυνομικοί σε όλη τη χώρα για τις διαδηλώσεις της 31ης Οκτωβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.