ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισπανία: Θα καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 20 εκατ. ευρώ στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Για την Παρασκευή έλαβαν κλήση να απολογηθούν οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο επιθεωρητής που έβαλε μόνος του στη μοιραία βάρδια τον άπειρο σταθμάρχη και οι δύο σταθμάρχες που όφειλαν να παραμείνουν μέχρι τις 11 στο πόστο τους, αλλά έφυγαν νωρίτερα, καλούνται να εμφανιστούν ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις για βαριές κατηγορίες.
Κακουργηματική διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονίες από αμέλεια και σωματικές βλάβες από αμέλεια είναι η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε.
Και οι τρεις αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Boyden: Το brain gain ανώτερων στελεχών στην Ελλάδα, οι νέες απαιτήσεις και οι αλλαγές στην αγορά εργασίας
- Χρηματιστήριο: Πώς ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ μαζεύουν όλο το χρήμα από τα άλλα blue chips
- Η Safra Sarasin ανοίγει γραφείο στην Αθήνα με επικεφαλής τη Λία Πιτταούλη – Νέο κεφάλαιο στο private banking
- Σε στάση αναμονής η Κ.Ο. της ΝΔ – Νέα μηνύματα Μητσοτάκη για τον ρόλο των βουλευτών και το επιτελικό κράτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.