ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επίσημη στήριξή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη- αφού συνεχάρη τους συνυποψηφίους του- ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Αιτιολόγησε, μάλιστα, αυτή του την απόφαση με τρία βασικά επιχειρήματα :
Πρώτον, γιατί θεωρεί ότι “έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης για τη Νέα Δημοκρατία και να γυρίσουμε σελίδα”.
Δεύτερον, “γιατί πιστεύω ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Προεδρία του κόμματος θα είναι εφικτή η συγκρότηση της κεντροδεξιάς στην πράξη.
Τρίτον, η άψογη συνεργασία μεταξύ τους σε προηγούμενα κυβερνητικά σχήματα, κάτι που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον κύριο Μητσοτάκη.
Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η απόφασή του αυτή δεσμεύει μόνο τον ίδιο και ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να προκαταλάβει την απόφαση όσων τον ψήφισαν χθες.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του έτερου χαμένου των εκλογών, του Απόστολου Τζιτζικώστα, σχετικά με το τι θα πράξει στο δεύτερο γύρο. Θυμίζουμε τις τεταμένες σχέσεις, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 CD ανά δικογραφία για δύο υπουργούς και 11 βουλευτές
- Τι θα κάνει η κυβέρνηση με Καραμανλή και Παπακώστα που φέρεται να εμπλέκονται σε κακούργημα
- Υπουργείο Yγείας: Δεν αντικαθίσταται ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος μετά την παραίτησή του – Ποιος αναλαμβάνει
- Αμπού Ντάμπι: Στις φλόγες μονάδα φυσικού αερίου της Adnoc για δεύτερη φορά – Εκτός λειτουργίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.