ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, εδώ και λίγες ημέρες σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της.
Μετά τη μεγάλη νίκη επί των μαχητών και την “κατάκτηση” του επάθλου, που ήταν χοτ ντογκ και μπέργκερ, η τραγουδίστρια φάνηκε πως συνήλθε! Η ίδια αποκάλυψε στους συμπαίκτες της πως λόγω της κατάστασής της, το προηγούμενο βράδυ είχε σκεφτεί να αποχωρήσει.
«Χθες είχα λυγίσει και σκεφτόμουν “μήπως να πάρω τα μπογαλάκια μου και να φύγω;”. Σήμερα ήταν τέλειο σημάδι αυτό από την Παναγίτσα, σαν θαύμα ήρθε», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η κοπέλα του σέξι «μαχητή» του Survivor
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Απίστευτο! Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο Survivor!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πώς η επίσημη σελίδα του Survivor επιβεβαίωσε τον δεσμό τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Explora Journeys επενδύει 3,5 δισ. ευρώ για έξι κρουαζιερόπλοια
- Times: Η Χεζμπολάχ έστειλε drones στο Ακρωτήρι της Κύπρου με .. Google Maps
- Μακρόν: Με Χριστοδουλίδη και Μητσοτάκη εργαζόμαστε για την ασφάλεια γύρω από την Κύπρο, στην ανατολική Μεσόγειο
- Ιράν: Τα δεξαμενόπλοια που διασχίζουν τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να είναι «πολύ προσεκτικά»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.