ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γεωργιανή αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων σήμερα το βράδυ σε μια απόπειρα να διαλύσει διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου στο κέντρο της πρωτεύουσας Τμπιλίσι, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον νόμο περί “ξένων πρακτόρων”, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.
Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού κατά των διαδηλωτών, ορισμένοι από τους οποίους προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτίριο της Βουλής.
Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σήμερα για δεύτερη συνεχή ημέρα στις ογκώδεις διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα, διαμαρτυρόμενοι κατά του νομοσχεδίου αυτού, που σύμφωνα με τους επικριτές του, σηματοδοτεί μια στροφή προς τον απολυταρχισμό στη χώρα.
#Georgia ??
OMG ??? pic.twitter.com/NQ6eUjFP3k— MAKS 24 ??? (@Maks_NAFO_FELLA) March 8, 2023
Διαβάστε επίσης
Χιλή: Δύο νεκροί σε απόπειρα ληστείας βαν με 32,5 εκατ. δολάρια στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαντιάγο
FBI: Το TikTok προκαλεί ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BSH Οικιακές Συσκευές: Στα 178 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Στα 178 εκατ. οι ετήσιες πωλήσεις τ
- Πιερρακάκης: «Αν η Ευρώπη δεν ενώσει τις δυνάμεις της σε οικονομία, άμυνα και τεχνολογία θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία»
- Chrono24: Aιφνίδια αλλαγή CEO στην ισχυρή πλατφόρμα μεταπώλησης Rolex
- Μελίνα Τραυλού: Ικανοποίηση για τις αποφάσεις στον ΙΜΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.