ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το συνδικάτο Unite ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τις απεργίες των πληρωμάτων των ασθενοφόρων, που επρόκειτο να γίνουν στις 6 και 8 Μαρτίου, ώστε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη βρετανική κυβέρνηση για μισθολογικά ζητήματα.
Την Παρασκευή, δύο άλλα συνδικάτα, τα GMB και Unison, είχαν ανακοινώσει επίσης την αναστολή των κινητοποιήσεών τους.
«Μετά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης το Σαββατοκύριακο, το Unite, καλή τη πίστει, συμφώνησε να αναστείλει την απεργιακή κινητοποίηση» ανέφερε ένας συνδικαλιστής. «Αν στη συνάντηση (με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης) δεν τηρηθούν αυτές οι διαβεβαιώσεις, τότε η απεργία θα συνεχιστεί», προειδοποίησε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ είναι πιθανό να αυξήσει τα επιτόκια κατά μισή μονάδα τον Μάρτιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ άλλαξε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου Μπαντρ Αμπντελάτι
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες – Έρευνες στα συντρίμμια για τους εγκλωβισμένους
- Ευρωαγορές: Σχεδόν αμετάβλητοι οι βασικοί δείκτες με το βλέμμα στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.