ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στους δρόμους της Αττικής σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής.
Τα σημαντικότερα προβλήματα σημειώνονται στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην λεωφόρο Κατεχάκη από το ύψος της Ηλιούπολης έως την Καισαριανή, καθώς και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα.
Παράλληλα αυξημένη κίνηση υπάρχει και στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, στην άνοδο της Συγγρού και στην Αττική Οδό προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από το ύψος του κόμβου Δημοκρατίας έως τον κόμβο Ηρακλείου.
Διαβάστε επίσης:
Κλειστό το Μετρό σήμερα: Απεργούν οι εργαζόμενοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Νέο πλήγμα στις πετρελαϊκές υποδομές της – Στο επίκεντρο το διυλιστήριο του Ριαζάν
- Ιστορίες Ναυτιλίας: Ποιο ελληνικό νησί υπήρξε «νησί της ακολασίας» την εποχή των πειρατών
- Εθνική Τράπεζα: Αγόρασε 1.282.231 ίδιες μετοχές αξίας 19,8 εκατ. ευρώ
- Παπασταύρου: «Η καθαρή μετάβαση να συμβαδίζει με την κοινωνική συνοχή και την ανταγωνιστικότητα» – Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Βόπκε Χούκστρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.