ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αρχική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε πριν από λίγο σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λακωνίας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 67 Χλμ. ΝΝΔ της Βάθειας Λακωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπήρξε στ΄ αλήθεια ο Τρωικός Πόλεμος; Η απάντηση από τον ανασκαφέα της Τροίας
- Μπέσεντ στους FT: Προ των πυλών η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική επίθεση κατά του Ιράν – Όλες οι λεπτομέρειες της «οικονομικής D-Day»
- Ξανά γεμίζει η Αττική – Πάνω από 125.000 ταξιδιώτες έφτασαν σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
- Shein: Σε αποτίμηση έως 26,8 δισ. στοχεύει η πολυαναμενόμενη IPO των 1,8 δισ. δολαρίων στο Χονγκ Κονγκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.