Δασμό 200% θα επιβάλουν οι ΗΠΑ στο αλουμίνιο και στα παράγωγά του που παράγονται στη Ρωσία, με ημερομηνία εκκίνησης την 10η Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή, στο πλαίσιο νέου γύρου σαρωτικών κυρώσεων στην επέτειο του ενός έτους από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ανάλογο δασμό 200% θα επιβάλουν οι ΗΠΑ και σε εισαγωγές αλουμινίου το οποίο περιέχει οποιαδήποτε ποσότητα πρωτογενούς αλουμινίου λιωμένου ή χυτού στη Ρωσία, με ημερομηνία έναρξης την 10η Απριλίου.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: «Θα απαντήσουμε» αν η Ουκρανία επιτεθεί στην Υπερδνειστερία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Νοσηλεύτρια καταθέτει τις κρίσιμες στιγμές στο δωμάτιο πλασμαφαίρεσης
- Scorpio Tankers: Πούλησε τρία και παρήγγειλε τέσσερα τάνκερ
- Πολύτιμα εκκλησιαστικά κειμήλια επιστρέφουν σε μονές της Βόρειας Ελλάδας από τη Βουλγαρία
- Χατζηδάκης στο ΕΛΚ: Ώρα για μια Ευρώπη με λιγότερη γραφειοκρατία και περισσότερες επενδύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.