ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό φορτηγό πλοίο προσάραξε σήμερα τα ξημερώματα σε βραχώδη περιοχή στο νησί της Τήλου, γεγονός που έγινε αμέσως αντιληπτό από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και κίνησαν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Πρόκειται για το πλοίο MED CERKEZKOY σημαίας Τουρκίας με 17 μέλη πληρώματος όλοι Τούρκοι. Το πλοίο απέπλευσε από Πειραιά για την Λαττάκεια Συρίας έμφορτο με εμπορευματοκιβώτια.
Το μήκος του πλοίου είναι 146 μέτρα. Προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή Άκρα Μοναστήρι, δυτικά της Τήλου.
Στο σημείο, βρίσκονται δύο πλωτά σκάφη, και σύμφωνα με το λιμενικό, ο πλοίαρχος έχει ήδη κάνει επικοινωνία με ρυμουλκό πλοίο ελληνικής σημαίας το οποίο σπεύδει στην περιοχή. Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές και αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα βύθισης του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Φιλιώτης (Φαρμασέρβ-Lilly): Ο “Captain” που γράφει ιστορία – Μια διαδρομή που άλλαξε την Υγεία στην Ελλάδα
- Θανάσης Ζαμάνης: Ένας «μάχιμος» δικηγόρος στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλο το νέο πακέτο για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών
- Ο γιος μεταναστών που έσωσε ένας οπτομέτρης: Η άγνωστη ιστορία του Ράστοντερ που αγοράζει ο Παναθηναϊκός έναντι 3,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.