ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σπάζοντας την παράδοση της επιφυλακτικότητας που τηρούσαν μέχρι σήμερα οι βασιλείς του Ηνωμένου Βασιλείου, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ κατήγγειλε χωρίς περιφράσεις σήμερα «τα ανώφελα δεινά» στα οποία υποβάλλεται η Ουκρανία εξαιτίας «της απρόκλητης μεγάλης κλίμακας επίθεσης» που εξαπέλυσε η Ρωσία εδώ και έναν χρόνο.
«Εδώ και έναν χρόνο, ο ουκρανικός λαός υποφέρει αφάνταστα από μία απρόκλητη μεγάλης κλίμακας επίθεση κατά της χώρας του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, κατά την πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής, ο βασιλιάς που υποδέχθηκε στο Λονδίνο τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 8 Φεβρουαρίου.
«Επέδειξε αξιοσημείωτο θάρρος και σθένος απέναντι σε μια τέτοια ανθρώπινη τραγωδία. Ο κόσμος παρακολούθησε με φρίκη τα ανώφελα δεινά στα οποία υποβλήθηκαν οι Ουκρανοί», προσθέτει.
Διαβάστε επίσης
Peninsula London: Πολυτέλεια, βόλτες με Rolls-Royce και γείτονες με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.