ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιταλική οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα έφοδο στα γραφεία της ΜΚΟ No Peace Without Justice, στη Ρώμη.
Πρόκειται για τον μη κυβερνητικό οργανισμό με επικεφαλής τον Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα, ο οποίος παρέμεινε επί δύο μήνες έγκλειστος σε φυλακή του Βελγίου για την υπόθεση Qatargate και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η σημερινή επιχείρηση της οικονομικής αστυνομίας είχε ως στόχο την κατάσχεση εγγράφων για να εξακριβωθεί αν η συγκεκριμένη ΜΚΟ συνέβαλε στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος προερχόμενου από το Κατάρ και το Μαρόκο, για λογαριασμό του Αντόνιο Παντσέρι και της οικογένειάς του.
Όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica, στη Ρώμη βρίσκονται αυτές τις ημέρες Βέλγοι εισαγγελείς, για να συνεργαστούν και να ανταλλάξουν πληροφορίες με Ιταλούς συναδέλφους τους.
Διαβάστε επίσης
Μακρόν: Η οικονομία της Ρωσίας «υποφέρει πολύ» – Τα στοιχεία της Μόσχας είναι «προπαγάνδα»
Qatargate: Ο επικεφαλής ανακριτής Κλεζ αρνείται να παραιτηθεί από την υπόθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KKR: Σε συνομιλίες για την εξαγορά της STT GDC – Πάνω από $5 δισ. εκτιμάται η αξία του deal
- Συρία και Ισραήλ συμφώνησαν για νέες συνομιλίες με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης
- Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Πότε λήγει η προθεσμία των αιτήσεων – Ποιοι οι δικαιούχοι
- Λάρισα: Δύο πυρκαγιές σε Αετόλοφο Αγιάς και Καλοχώρι – Τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο
