ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ψευτοπροφήτη» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου
«Το γαρ πολύ της απογνώσεως γεννά παραφροσύνη. Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υποδυθεί τον ψευτοπροφήτη. Ο εθισμός στα ψέματα έχει γίνει δεύτερή του φύση», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε χθεσινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ομιλίας του στην Καρδίτσα
Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν ξεχνά ότι αντίστοιχες προβλέψεις έκανε και τον Ιούλιο του 2019, με γνωστή κατάληξη. Οι πολίτες θα διαψεύσουν πανηγυρικά τις προβλέψεις του, για άλλη μια φορά, γιατί έχουν μέτρο σύγκρισης».
Το γαρ πολύ της απογνώσεως γεννά παραφροσύνη. Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υποδυθεί τον ψευτοπροφήτη. Ο εθισμός στα ψέματα έχει γίνει δεύτερή του φύση. Κανείς δεν ξεχνά ότι αντίστοιχες προβλέψεις έκανε και τον Ιούλιο του 2019, με γνωστή κατάληξη.
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) February 18, 2023
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η αλλαγή τόνου εκ μέρους της Τουρκίας είναι ευπρόσδεκτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στην Κέρκυρα: Φωτιά στην περιοχή Γιαννάδες, επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
- Κακοκαιρία: «Σφυροκόπημα» με 58.000 κεραυνούς – Η Ιστιαία κατέγραψε το μεγαλύτερο ύψος βροχής
- My Story στις Οινούσσες με τον Νίκο Πατέρα (Contships Management Inc.): Το ακριτικό νησί που γέννησε τους μεγάλους καραβοκύρηδες και το προσωπικό του καταφύγιο
- ΔΕΗ: Πώς ο Γιώργος Στάσσης υλοποιεί το επενδυτικό σχέδιο 24 δις – Τι σηματοδοτεί η ανάπτυξη στην Ουγγαρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.