ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς έγινε TikToker ο Κ.Μ., τι λέει ο Σαμαράς για το κόμμα, Αλέξης και ΓΑΠ μαζί, η φουρτούνα του Ανδρουλάκη και τι μισθό έχουν οι φουσκωτοί του Ερντογάν
Με ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζει την απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με τις φήμες και περί γεύματος με τον Αλέξη Τσίπρα και των σεναρίων για κυβέρνηση ηττημένων.
«Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων». Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Και προσθέτει: «Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».
Αιχμηρή απάντηση του Γ. Παπανδρέου στα δημοσιεύματα περί δήθεν μυστικής συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα
Με μια λιτή και συνάμα αυστηρή ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α. Παπανδρέου τα δημοσιεύματα για μυστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα .
«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση.
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα.
Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες.
Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν.
— George A. Papandreou (@GPapandreou) February 18, 2023
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η αλλαγή τόνου εκ μέρους της Τουρκίας είναι ευπρόσδεκτη
Οικονόμου: Ο Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος στα μεγάλα παχιά λόγια και τα ψέμματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Η Χαμάς θα παραδώσει τις σορούς δύο Ισραηλινών ομήρων
- Ασήμι: Από τα εξαντλημένα αποθέματα στην Ινδία στο πανικό στο Λονδίνο – Πώς συνέβη το χάος στην αγορά αργύρου
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στη γραμμή Κιάτο – Αίγιο λόγω τεχνικού προβλήματος
- Λιμενικό: Διάσωση 76 μεταναστών νότια της Γαύδου
