ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Παρότι υπάρχουν ατράνταχτα, διεθνώς αναγνωρισμένα, στοιχεία για την θετική πορεία και την ευοίωνη προοπτική της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Τσίπρας επιδίδεται σε προσωπικές εκτιμήσεις: χωρίς περίσκεψη, χωρίς γνώση, χωρίς αιδώ. Και φυσικά ξανά σε ψέματα. Πολλά ψέματα. Η στάση του αγγίζει τα όρια του ιλαροτραγικού. Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, που τόσο πάσχισε να διαλύσει ο κ. Τσίπρας, είναι αυτή που επιτρέπει στην Ελλάδα να ανθίσταται στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων και να στηρίζει επί μακρόν τους πολίτες, έμπρακτα και απτά», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «ΥΓ: Όσο μιλά για τους πλειστηριασμούς, χωρίς να απολογείται για τα πεπραγμένα του στο διάστημα 2015-2019, τόσο εκτίθεται στην κοινή γνώμη».
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας: «Επίκειται τσουνάμι πλειστηριασμών» – «Γόνιμη ανταλλαγή απόψεων» με τον Γιάννη Στουρνάρα
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Την ώρα που ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπόθεση Έπσταϊν: Νεκρός στη Γαλλία κυνηγός μοντέλων με στενούς δεσμούς μαζί του
- Υπό όρους έγκριση από την ΕΕ για τη συμφωνία των 110 δισ. δολαρίων μεταξύ Paramount και Warner
- Λέστερ: Προς πώληση η πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά τον διπλό υποβιβασμό
- Κασσελάκης κατά Φάμελλου: «Περίμενε το καράβι και τώρα πηδάει πρώτος – Όλα για την καρέκλα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.