ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε “βαθιά λυπημένος για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία”.
“Ζήτησα από τις ομάδες μου να συνεχίσουν να παρακολουθούν την κατάσταση πολύ στενά, σε συντονισμό με την Τουρκία, και να παρέχουν κάθε απαραίτητη βοήθεια, όποια κι αν είναι αυτή”, είπε σε ανάρτησή του στο twitter.
Διαβάστε επίσης
Η Νορβηγία σχεδιάζει βοήθεια 6,8 δισ. ευρώ για την Ουκρανία
Σεισμός στην Τουρκία: Στους 783 έφτασαν οι νεκροί στη Συρία
Σολτς: Απηύθυνε συλλυπητήρια στον Ερντογάν μετά τον σεισμό στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΕΝ: Παράταση έως 17 Ιουλίου για τα προγράμματα «Εξοικονομώ»
- Αρχαίες κατάρες, σύγχρονα ερωτήματα – Ένα εύρημα που ξαφνιάζει
- Συναγερμός ξανά στην Σεούλ: Νέο ισχυρό sell-off και διακοπή συναλλαγών από την βουτιά 9% του Kospi – Πτώση σε όλη την Ασία
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen, Alpha, Eurobank, LAMDA
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.