Οι οδηγοί της Alfa Romeo F1, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu δοκίμασαν την κορυφαία έκδοση της Tonale.
Η ετήσια συνάντηση των μελών της Alfa Romeo F1 Team πραγματοποιήθηκε στη βάση της Sauber Motorsport στο Hinwil της Ελβετίας. Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, τα μέλη της ομάδας εστίασαν στη στρατηγική και τους στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία έρχεται μετά από ένα εξαιρετικά πετυχημένο 2022, όπου η Alfa Romeo F1 Team κατέκτησε την 6η θέση του Πρωταθλήματος, την καλύτερη της θέση στο θεσμό την τελευταία δεκαετία.
Όπως είναι φυσικό, σε αυτή την πολύ σημαντική συνάντηση συμμετείχαν και οι οδηγοί της ομάδας, Valtteri Bottas και Zhou Guanyu, οι οποίοι θα κάνουν δοκιμές εξέλιξης 23 – 25/2 ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 5 Μαρτίου στο Σακχίρ.
Τους δύο οδηγούς στο Hinwil τους περίμενε και μια έκπληξη, αφού είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ξεχωριστό test drive με την ισχυρότερη έκδοση του νέου C-SUV της Ιταλικής μάρκας, την Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 των 280PS!
Η πρόκληση ήταν να ακολουθήσουν την πορεία που οριοθετούσαν στη διαδρομή ειδικοί αισθητήρες, δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά των οδηγών, αλλά την απόκριση του αυτοκινήτου στις εντολές τους.
Η Tonale Plug-in Hybrid Q4 που σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Alfa Romeo για μια αποδοτική σπορ αίσθηση. Αποτελεί το πρώτο μοντέλο με το οποίο η Ιταλική μάρκα εισέρχεται στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.
Η Tonale εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στον τομέα των υβριδικών συστημάτων και της συνδεσιμότητας, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει πιστή στο αυθεντικό DNA της Alfa Romeo. Η Tonale Plug-in Hybrid Q4 είναι το πλέον αποδοτικό αυτοκίνητο που δημιούργησε μέχρι σήμερα η μάρκα, με συνολική απόδοση 280 ίππων και επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 6,2΄΄.
Την ίδια στιγμή εκπέμπει μόλις 62γρμ./χλμ. CO2 και έχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για περισσότερα από 80χλμ. Η έντονη επιτάχυνση που προσφέρει το ισχυρό υβριδικό σύστημα, ενισχύεται από την αμεσότητα του προηγμένου συστήματος τετρακίνησης Q4, συμβάλλοντας περαιτέρω στο επίπεδο ασφάλειας και οδηγικής ευχαρίστησης που προσφέρει η κορυφαία έκδοση της Tonale.
Διαβάστε επίσης:
Αλυσίδες, πρόστιμο ή δέσιμο; Η «Μπάρμπαρα» έρχεται, η λογική φεύγει!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Αποστολή πυροσβεστικών ενισχύσεων στη Χίο με πλοία από τη Δραπετσώνα
- Τι θα συμβεί αν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ: Πέντε ερωτήσεις – απαντήσεις από το Bloomberg
- ΚΥΣΕΑ: Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (upd)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Σε ισχύ η 10ετής παραγραφή οφειλών προς τον e-ΕΦΚΑ – Ανάσα για χιλιάδες οφειλέτες και υποψήφιους συνταξιούχους
Γεύσεις και Μνήμες από την Άντζελα Γκερέκου, το dinner στην οικία Τσάκου-Κριθαριώτη, το party του StyleCycle στο ΕΜΣΤ, The Pop Up Project καλοκαιρινό event, «Il Giardino Segreto» στο ATRIUM
