ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ράλι 🚀 σε Alpha και Metlen και η επιβεβαίωση του wiseman, το big deal που έρχεται, τα σπίτια και το νησί του μικροεκδότη με το 🔫 Tommy gun, η εισήγηση Πιέρ για τον ΦΠΑ στα νεόδμητα, ο άγνωστος broker Μαργαρίτης και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας «Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series» συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Οι δείκτες του FTSE4Good δημιουργήθηκαν από την FTSE Russell και μετρούν την επίδοση των εταιρειών ως προς την εφαρμογή πρακτικών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης (ESG).
Οι Δείκτες του FTSE4Good αξιοποιούνται από την χρηματοοικονομική και επενδυτική αγορά για την αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών ευκαιριών και άλλων επιχειρηματικών προϊόντων.
Η αξιολόγηση του φορέα FTSE Russell βασίζεται στις επιδόσεις των εισηγμένων επιχειρήσεων σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης, Υγείας και Ασφάλειας, Καταπολέμησης της Διαφθοράς και Κλιματικής Αλλαγής.
Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον εν λόγω δείκτη του FTSE4Good απαντούν σε πολλαπλά Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης κριτήρια και προϋποθέσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΗ: Ο Αλέξιος Παΐζης από την Ηλέκτωρ, νέος αναπληρωτής CEO Λειτουργιών Παραγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 89η ΔΕΘ: Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μείωση στους φορολογικούς συντελεστές
- Ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ: Που μειώνεται κατά 50% και που θα καταργηθεί εντελώς από το 2027
- Μηδενικός φόρος εισοδήματος για όλους τους νέους έως 25 ετών – Πόσα χρήματα γλιτώνουν
- Τέμπη: Σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
