ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έσοδα από μερίσματα που ισοδυναμούν με… 4,4 τόνους χρυσού έχουν Βαρδινογιάννης και Χόλτερμαν από την Ελλάκτωρ
Στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας «Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series» συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Οι δείκτες του FTSE4Good δημιουργήθηκαν από την FTSE Russell και μετρούν την επίδοση των εταιρειών ως προς την εφαρμογή πρακτικών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης (ESG).
Οι Δείκτες του FTSE4Good αξιοποιούνται από την χρηματοοικονομική και επενδυτική αγορά για την αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών ευκαιριών και άλλων επιχειρηματικών προϊόντων.
Η αξιολόγηση του φορέα FTSE Russell βασίζεται στις επιδόσεις των εισηγμένων επιχειρήσεων σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης, Υγείας και Ασφάλειας, Καταπολέμησης της Διαφθοράς και Κλιματικής Αλλαγής.
Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον εν λόγω δείκτη του FTSE4Good απαντούν σε πολλαπλά Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης κριτήρια και προϋποθέσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΗ: Ο Αλέξιος Παΐζης από την Ηλέκτωρ, νέος αναπληρωτής CEO Λειτουργιών Παραγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Οκτωβρίου
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής