array(0) {
}
        
    
Menu
0.1%
Τζίρος: 221.93 εκατ.

Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ

Media

Mega Stories: Ιστορίες μιας νέας γενιάς δημιουργών

Πέτρος Νικολίδης και Δώρα Αναγνωστοπούλου
Comments

Είναι νέοι, ταλαντούχοι και, σε πείσμα των καιρών, δημιουργικοί.

Είναι μάλλον οι τελευταίοι άνθρωποι που περιμένει να πετύχει κανείς σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Αλλά εκείνοι που αξίζει στ’ αλήθεια να δεις και να ακούσεις.

1

Απόψε στις 00:10, η εκπομπή «MEGA Stories» αφιερώνει το πρώτο επεισόδιό της για τη νέα χρονιά στους νέους Έλληνες δημιουργούς, τους ανθρώπους της γενιάς των millennials και της Gen Z, και καταγράφει τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά συγγραφείς, χορευτές, μουσικούς, DJs, εικαστικούς και ηθοποιούς οι οποίοι, με τις ιδέες και το έργο τους, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό της σύγχρονης τέχνης.

Ο Φοίβος Οικονομίδης εξηγεί πώς με πυξίδα του τον «Βορρά» κατάφερε στα 25 του χρόνια να κερδίσει το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα.

Ο Βασίλης Μαγουλιώτης δικαιολογεί μέχρι κεραίας το γεγονός ότι θεωρείται ο πιο δυνατός «Παίχτης» του νέου ελληνικού θεάτρου.

Ο εικαστικός Πάνος Προφήτης θυμάται πόσο χρήσιμη ήταν η τέχνη του όταν αποφάσισε να αποκαταστήσει τη σπασμένη μύτη ενός αγάλματος στο δημόσιο χώρο.

Ο τραγουδοποιός D3lta απαντά στο ερώτημα πώς είναι να σε περιγράφουν ως τον Έλληνα επίγονο του David Bowie.

Ο μαέστρος Jose Angel, που μεγάλωσε ως παιδί θαύμα στη Βενεζουέλα, άφησε την πατρίδα του και ήρθε στην Ελλάδα για να βοηθήσει παιδιά λιγότερο τυχερά από τον ίδιο.

Η DJ Ναυσικά Μαυρομούστακου κάνει τα πιο ετερόκλητα μιξαρίσματα για να παρασύρει τον κόσμο στον χορό.

Η ποιήτρια Παυλίνα Μάρβιν επιμένει πως η ποίηση μπορεί να σώσει τον κόσμο – ή τουλάχιστον να τον κάνει λίγο καλύτερο.

Ο χορευτής Πέτρος Νικολίδης μάς μυεί στην παρεξηγημένη κουλτούρα του δρόμου και του hip hop.

Οκτώ νέοι Έλληνες συναντούν τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και μιλούν για τη σημασία του να μένεις ενεργός και δημιουργικός ακόμα κι αν τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος σου. Η γενιά που ορίζει το σήμερα με το αποτύπωμά της και οραματίζεται με τόλμη το αύριο συστήνεται σε πρώτο πρόσωπο σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
Moments: Αυλαία με Γιώργο Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1
Πέτρος Κωστόπουλος: Τα λεφτά που ακουμπούσαν πάνω στην Ελένη Μενεγάκη για τοποθέτηση προϊόντος, δεν υπήρχαν (video)
Ελένη Μενεγάκη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Μάκη Παντζόπουλο
Mega Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
Μελέτης Παγώνης: Ποιος είναι ο νέος αγοραστής του Cash or Trash και guru της βιομηχανίας των events
Το ποδοσφαιρικό Netflix της Premier League είναι γεγονός και ίσως αλλάξει για πάντα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Αίσιο τέλος! Μετά από 5,5 μήνες μπορεί και πάλι να ταξιδέψει
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Και όμως, δεν το τόλμησα – Τι αποκάλυψε στο Instagram
Akylas: Αυτό είναι το βίντεο κλιπ για το Ferto