ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφεση κατά της απόφασης του συμβουλίου των Βρυξελλών να παρατείνει την προφυλάκισή του κατά ένα μήνα, άσκησε ένας από τους υπόπτους της έρευνας για το Qatargate, ο Νικολό Ταλαμάνκα. σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Νικολό Ταλαμάνκα εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την Πέμπτη, όπως και ο συγκατηγορούμενος του Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Ο τελευταίος είδε επίσης την προφυλάκισή του να παρατείνεται κατά ένα μήνα, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής.
Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Νικολό Ταλαμάνκα συνελήφθησαν στις 9 Δεκεμβρίου, όπως και ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, η Εύα Καϊλή, ο πατέρας της και ο συνδικαλιστής Λούκα Βιζεντίνι. Οι δύο τελευταίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από ανάκριση, αλλά οι υπόλοιποι συνελήφθησαν.
Διαβάστε επίσης
ΝΔ: Πώς έφτασαν στον Τσίπρα τα ονόματα που έστειλε στον Ράμμο;
Καϊλή: Την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες για έμμισθη σχέση με την Ρωσία;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Επανεκκίνηση της γραμμής προς Φλώρινα
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Σταθεροποιήθηκε κοντά στα 50 ευρώ – Άλμα 13,2% των ρωσικών εξαγωγών τον Απρίλιο
- TankerTrackers: Επανεμφανίστηκε στα ραντάρ το ιρανικό τανκερ Huge – Φαίνεται να παρέκαμψε το «μπλόκο» των ΗΠΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στη δημόσια πρόταση της Prodea Investments
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.