ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Titan Cement International S.A. (Euronext Βρυξέλλες, ATHEX και Euronext Παρίσι, TITC) ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, στην πρόσφατη συνεδρίαση του, αποφάσισε την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι συνολικού ανώτατου ποσού 10.000.000 ευρώ στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι και δέκα μήνες και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την ή περί την 1 η Μαρτίου 2023, μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος.
Η Εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της δύναται να τερματίσει, αναστείλει ή αναβάλει το πρόγραμμα εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών. Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας και θα δύνανται επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάθεση σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.
Η Titan Cement International SA θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο των σχετικών αγορών σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς.
Διαβάστε επίσης
ΤΙΤΑΝ: Δύο νέοι τύποι τσιμέντου ενισχύουν τη γκάμα προϊόντων και λύσεων χαμηλότερου αποτυπώματος άνθρακα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί: Ήξεις αφήξεις ο Λυμπερόπουλος για τις καταγγελίες τουριστών και γυναικών – Εντός των ημερών η ψηφιοποίηση των ειδικών αδειών
- Άλκης Δαυίδ – Ανδρέας Καρώνης Δαυίδ: Το βαρύ «κατηγορώ» αδελφού και γιου για τον σύντροφο της Αλεξίας Δαυίδ – «Στόχος και η περιουσία του Άλκη»
- Μετά τα ρεκόρ, οι αγορές αναζητούσαν αφορμή για διόρθωση και την βρήκαν στο… Παρίσι
- Νίκη Κεραμέως: Ρολόι εργασίας
