ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τέλος της αυτόνομης πορείας της ΓΕΓΟΣ από την αγορά σήμανε ο CEO της εταιρείας, κ. Ευάγγελος Γέγος, μέσω αποχαιρετιστήριου μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin.
«Μετά από 51 χρόνια ιστορίας η αυλαία έπεσε. Τα SUPER MARKETS ΓΕΓΟΣ ιδρύθηκαν το 1971 και πέρασαν πριν λίγες μέρες στις αλυσίδες ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (4 καταστήματα) και ΜΑΣΟΥΤΗΣ (2 καταστήματα). Ένας μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, προμηθευτές, στα μέλη του ΕΛΟΜΑΣ καθώς και σε όλο το προσωπικό μας που μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους. Κάθε τέλος μια νέα αρχή», ανέφερε στο μήνυμά του ο CEO της εταιρείας.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2021 η πολυμετοχική αλυσίδα Γέγος εμφάνισε τζίρο 19,079 εκατ. ευρώ από 20,504 εκατ. ευρώ το 2020 (-6,95%), τα μικτά της κέρδη είχαν αυξηθεί κατά 1,36% στα 5,183 εκατ. ευρώ και τα EBITDA στα 1,206 εκατ. ευρώ έναντι 1,045 εκατ. ευρώ (+15,37%).
Ο κύκλος εργασιών της Γέγος εκτιμάται ότι θα φτάσει σε περίπου 19 εκατομμύρια ευρώ το 2022, ποσό αντίστοιχο με εκείνο του 2021.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ: Προ των πυλών νέα συνάντηση ΗΠΑ – Κίνας στην Μαλαισία για την αποφυγή δασμολογικής κλιμάκωσης
- Ιωάννα Παπαδοπούλου: 50 χρόνια στην καρδιά της ιστορικής αιωνόβιας οικογενειακής επιχείρησης – H γυναίκα πίσω από τον τίτλο «σιδηρά κυρία», η μητέρα, ο άνθρωπος
- Υπ. Παιδείας: Στο 14,7% το ποσοστό αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα ελληνικά σχολεία
- Τζιτζικώστας: Τον Νοέμβριο θα υπογραφεί το σύμφωνο συνεργασίας για τον κάθετο άξονα Ελλάδας, Βουλγαρίας Ρουμανίας
