Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«H ξαφνική απώλεια του εκλεκτού μου συνεργάτη, φίλου και αγωνιστή της παράταξής μας, Βαγγέλη Μπασιάκου, με συγκλόνισε», αναφέρει στο μήνυμά του ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και προσθέτει:
«Ο Βαγγέλης Μπασιάκος από όποια θέση και αν υπηρέτησε, υπήρξε ανιδιοτελής και είχε μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας. Η παράταξή μας είναι φτωχότερη μετά την απώλειά του. Συμμετέχοντας στο βαρύ σας πόνο, σας στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες βολές του Ν. Φίλη κατά των ΑΝΕΛ: «Η συνεργασία μας ξεθώριασε»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Αναβάλλει την περιοδεία στην Κρήτη λόγω του θανάτου του Ε. Μπασιάκου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Αναπάντητα τα ερωτήματα από τον Αλ. Τσίπρα – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.