ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019 έως σήμερα – «Η συνέπεια χτίζει εμπιστοσύνη»
«Αυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο, ήταν σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κηδεία ενός ‘ιδιώτη’», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη «διαχείριση της κηδείας του Γλύξμπουργκ από τον κ. Μητσοτάκη».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει στο ίδιο πλαίσιο ότι «η παρέλαση των υπουργών και των βουλευτών του, η υπαναχώρηση από την αρχική του απόφαση για το λαϊκό προσκύνημα, η επιλογή της ΕΡΤ για τον τριήμερο μαραθώνιο τηλεοπτικής κάλυψης, αφορούσε σύμφωνα με τον υποκριτή κ. Μητσοτάκη που θέλει να πατά σε δυο βάρκες, έναν ιδιώτη που απεβίωσε».
«Κατά τα λοιπά», σχολιάζει, «μόνο η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλειπε από την τελετή για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ, δεν απέτισε απλά φόρο τιμής στη κηδεία ενός ιδιώτη, αλλά υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία».
Διαβάστε επίσης
Κ. Φλώρος: Συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίζονται με κλιμακοστάσιο οι ένοικοι (βίντεο)
- H διασύνδεση ναυτιλίας και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας «κλειδί» για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
- AKTOR: Το σχέδιο Εξάρχου για παραχωρήσεις, ΣΔΙΤ και κατασκευή με «δύναμη πυρός» €1 δισ.
- Ιταλία και Τυνησία διαμαρτύρονται με επιστολές στον ΟΗΕ κατά της Λιβύης για την ΑΟΖ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.