ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 12:20 το μεσημέρι στη Μητρόπολη έφτασε η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, την οποία συνόδευε η νύφη της και σύζυγός του πρωτότοκου γιου της Παύλου, Μαρί Σαντάλ.
Δείτε βίντεο:
Η Άννα Μαρία προσκύνησε το φέρετρο του συζύγου της και πήρε τη θέση της.
Με την άφιξη της συζύγου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έκλεισαν οι πύλες της Μητρόπολης προκειμένου να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία.
Νωρίτερα κατέφθασαν στη Μητρόπολη οι κόρες, οι νύφες και τα εγγόνια του τέως βασιλιά. Αρχικά η Νίνα Φλορ και η Τατιάνα Μπλάτνικ μαζί με τη μικρότερη κόρη του τέως, Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της. Ακολούθησε η πρωτότοκη κόρη του τέως, Αλεξία, με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.
Τέλος τα παιδιά του Παύλου, Αχιλλέας Ανδρέας, Κωνσταντίνος Αλέξιος, Μαρία Ολυμπία, Οδυσσέας Κίμωνας και Αριστείδης Σταύρος.
Διαβάστε επίσης:
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: H συγκινητική ιστορία πίσω από το στεφάνι της Άννας Μαρίας
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στη Μητρόπολη οι γιοι του, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TP Greece: Εξέλιξη στην εποχή της Τεχνητής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης
- Συρία: «Πλήρης εκεχειρία» με τους Κούρδους
- Θεοδωρικάκος: Εμβαθύνουμε τη συνεργασία Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας με νέες επενδύσεις σε βασικούς τομείς της οικονομίας
- Πέτρος Κωστόπουλος: Επισκέφτηκε την Αμαλία Κωστοπούλου και τον Τζέικ Μέντγουελ στην Αμερική
