ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου για την εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, τα μέλη της σπείρας παρουσιάζονταν σε ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ως υποψήφιοι ενοικιαστές και με την μέθοδο της απασχόλησης έκλεβαν χρήματα και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.
Εως τώρα, έχουν συλληφθεί δέκα άτομα.
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛΑΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεατρικές παραστάσεις και μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας έρχονται το φθινόπωρο στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
- Deal 50 εκατομμυρίων στα ακίνητα για Eurobank-Prodea – mononewsTV
- Τραμπ: Τα επιτόκια Fed πρέπει να μειωθούν, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Γουορς
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Ανησυχία στην Τεχεράνη για την υγεία του – «Σε λίγες μέρες ίσως έρθει το τέλος», γράφουν ιρανικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.