ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΝΔ, αρμόδιος για οργανωτικά ζητήματα και θέματα σχετικά με την προετοιμασία των εκλογών, ορίστηκε ο Γιάννης Σμυρλής.
Παράλληλα, ήδη έχουν οριστεί αναπληρωτής γενικός διευθυντής, αρμόδιος για οικονομικά και διοικητικά ζητήματα, ο Νίκος Παπουτσής και συντονιστής γενικής διεύθυνσης ο Γιάννης Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Διαβάστε επίσης:
Οικονόμου: Από τον Απρίλιο και μετά είναι πιθανό να έχουμε τις πρώτες εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας: Προχωράμε την ψηφιοποίηση του ελληνικού νηολογίου – Ολοκλήρωση μέχρι τις εκλογές την άνοιξη του 2027
- ΑΔΜΗΕ: Ιστορικά υψηλά κι ενώ τρέχει το book στο Λονδίνο
- Κεραμέως: Στις Βρυξέλλες η Εθνική Κοινωνική Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις ως παράδειγμα προς μίμηση για τα κράτη-μέλη
- Ανδρουλάκης στη ΓΣ του ΣΕΒ: Μόνο το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως στόχο την ανάκαμψη της παραγωγικότητας της εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.