ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε λίγο μετά τις 7 το βράδυ ένας Ροδίτης δικηγόρος, στο σπίτι όπου διέμενε σε χωριό κοντά στην πόλη της Ρόδου.
Ο 38χρονος φαίνεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, να πάτησε ο ίδιος τη σκανδάλη του όπλου το οποίο χρησιμοποιούσε για σκοπευτικούς λόγους.
Αμέσως, διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή.
Έρευνα για τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το σοβαρό αυτό περιστατικό, διενεργεί ήδη η Ασφάλεια Ρόδου ενώ έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Διαβάστε επίσης:
Ινδονησία: Ήρθη η προειδοποίηση για τσουνάμι
Πρωτοβουλία Σακελλαροπούλου για τα προβλήματα στη δικαιοσύνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
- Ο πόλεμος Δένδια – Άδωνι και ο peacemaker, ο χαμός στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί ο Κακλαμάνης αποθέωσε Στουρνάρα και γιατί πέφτουν τα τουρκικά drones
